Termografering
Programmering
CE-mærkning
Projektering

Termografi/termografering af el-installationer – el-tavler – elektriske systemer m.v.

Termografi/termografering af ITC certificeret termografører.

Hvad gemmer der sig bag facaden? Ved at registrere varmeforskelle med termografi/termografering, kan man lave tekniske undersøgelser af elektriske systemer som: el-tavler og el-installationer m.m.

En af de sikreste metoder til at hindre fatale ødelæggelser, grundet fejl i de elektriske systemer, er at få sin virksomhed termograferet. Med termografi/termografering kan man meget præcist måle og registrere små varmeforskellige i elektriske systemer: f.eks. i el-tavler og andre el-installationer. En temperatur på bare 5 grader over det, den burde være, og som umiddelbart ser korrekt ud ved almindelige målinger i systemet, kan blive fatalt for virksomheden, hvis ikke det udbedres.

DK-Logic er ITC-certificerede termografører, og vi vil efter en termografering levere en komplet dokumentation, der blandt andet viser, om anlægget har kritiske områder. Termograferingen/termografi foregår, imens anlægget er i drift, så der er ikke tale om et dyrt driftstab, imens undersøgelsen står på.

DK-Logic anbefaler termografering/termografi af nye el-tavler efter 3 måneders drift og efterfølgende én gang om året.

Termografi/termografering af el-tavler er en yderst effektiv metode til at identificere fejl med, i alle typer af el-installationer, el-tavler, rørskader, kabelsporing, lokalisering af kabelfejl m.m.

Vejledning i termografering/termografi:

Termografi | Termograferingen udføres i henhold til ” Vejledning i termografering af stærkstrømsanlæg” af Dansk Teknologisk Institut, og udføres kun af ITC certificeret termografører.

Termograferingen omfatter en visuel gennemgang af alle sikringer, motorværn, kontakter, og tilslutningspunkter efter tavlens åbning. For at der kan udføres en korrekt termografering/termografi, skal der være belastning på tavlen, svarende til minimum 60% belastning.

Nogle af vores samarbejdspartnere

Vi er stolte af at samarbejde med en række af de førende virksomheder indenfor de tekniske områder, som vi også arbejder indenfor.