Om DK-Logic

DK-Logic blev etableret i 2006 som et rådgivende handels- og ingeniørfirma, og siden er det gået meget stærkt. Vi CE-mærker anlæg og maskiner, sælger komponenter, termograferer og projekterer el-tavler, udvikler styringer og overvågningsanlæg, primært til drikkevand- og spildevandssektoren, samt til biogasanlæg og fjernvarme. Vi har altid fokus på miljøet.

Vi etablerede vores virksomhed med ønsket om at være en af Danmarks bedste samarbejdspartnere med et højt kompetenceniveau og med kunden i centrum.

Vores vision: DK-Logic skal være den foretrukne samarbejdspartner, grundet høj kvalitet, seriøsitet, og miljørigtige langtidsholdbare løsninger.

Hos DK-Logic ønsker vi at være fleksible og innovative, og altid at være på forkant med udviklingen, og med konstant fokus på miljørigtige løsninger. Hos os er det en naturlig del af vores arbejde at videreuddanne os. Ikke mindst for at tilfredsstille vores medfødte nysgerrighed og appetit på at udvikle nye spændende løsninger til vores kunder. Se venligst vores Vision, Mission, og vores værdikort.

Hos DK-Logic har vi stor erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale til såvel store som små projekter. Herunder design af det overordnede el-projekt, håndtering af indkøb, styring af underleverandører under selve projektudførslen og ikke mindst idriftsættelse og aflevering af den samlede entreprise til kunden. Vi har prøvet det hele rigtig mange gange, og vi kan garantere at vi er en dygtig, erfaren, fleksibel og energisk samarbejdspartner.

Vi udfører således nøglefærdige løsninger til industri, vandforsyninger renseanlæg og fjernvarmeområdet. Vi leverer kvalitetsløsninger, som er tilpasset kundens individuelle ønsker og behov. Som et eksempel kan nævnes et af vores specialer, som er pumpestationsstyringer.

Vi er kendt for kvalitet, for at holde de aftaler, vi indgår og for altid at have en innovativ vinkel på de opgaver, vi løser for vores kunder. Vi har den erfaring, der gør forskellen på, at et projekt bliver færdigt til tiden, det holder budgettet, og at løsningen er den mest optimale for den daglige drift. DK-Logic er derfor et rigtig godt valg til at løse den opgave, din virksomhed skal have løst. Vi bor i lejede lokaler på Køre Teknisk Anlæg i Randers NØ.

Nogle af vores samarbejdspartnere

Vi er stolte af at samarbejde med en række af de førende virksomheder indenfor de tekniske områder, som vi også arbejder indenfor.