Termografering
Programmering
CE-mærkning
Projektering

DK-Logic har åbent døgnet rundt alle årets 365 dage. Kontakt os venligst på vores hovednummer: 7025 2911, så stilles telefonen videre til den, der har vagten.

Siden januar 2014 har DK-Logic i Randers været Schneider ”TAP”-partner (Totally Automation Partner). Det betyder bl.a., at vi har nogle ekstra gode indkøbsaftaler, som kommer alle vores kunder til gode, og samtidig står alle Schneiders afdelinger bag os med første klasses support, hvis der skulle være behov for dette.

Services:

Programmering | El-tegninger til el-tavler:

El-tegninger til el-tavler: Som ingeniørfirma er vi med til mange spændende opgaver. Vi er ofte med helt fra idéen opstår, til projektet står færdigt og idriftsat. Vi projekterer og udarbejder el-tegninger til el-tavlerne, konkurrencesætter og leverer el-tavler, udvikler programmerne til PLC, HMI og til overvågningssystemet. Vi idriftsætter og indkører systemerne, samtidig med aflevering af den komplette dokumentation.

CE-Mærkning

Siden 2008 har DK-Logic tilbudt CE-Mærkning af diverse anlæg, primært pumpestationer, renseanlæg og vandværker. Vi har udviklet et nøglefærdigt koncept, som er yderst konkurrence-dygtigt, med udgangspunkt i kundens behov, enten med kunden som aktiv deltagende, eller hvor DK-Logic leverer en total løsning.

Termografering/Termografi af el-tavler

DK-Logic har siden 2006 tilbudt termografi/termografering af el-tavler, og alle opgaver udføres af ITC-certificerede termografører. Termograferingen udføres i henhold til ” Vejledning i termografering af stærkstrømsanlæg” af Dansk Teknologisk Institut. DK-Logic opfylder kravene fra forsikringsselskaberne med hensyn til uddannelse af personale og kamera styrke/opløsning, så kunden kan få nedsat prisen på brandforsikringen.

I forbindelse med projekter og udskiftninger tilbyder DK-Logic favorable priser på El-komponenter, El-tavler, PLC-udstyr, Netværkskomponenter, UPS-anlæg, Frekvensomformere, Niveaumålere, Flowmålere og Tryktransducere fra kendte leverandører som Schneider, Siemens, Danfoss etc.

Nogle af vores samarbejdspartnere

I det nedenstående ses en række af vores samarbejdspartnere. Vi er stolte af at samarbejde med en række af de førende virksomheder indenfor de tekniske områder, som vi også arbejder indenfor.