Termografering
Programmering
CE-mærkning
Projektering

Design af el-tavler | Projektering af el-tavler

DK-Logic projektere og designer EL-tavler i alle størrelser. El-diagrammerne projekteres primært i SEE Electrical (Caddy), og efter nyeste standarder med intelligente komponenter oprettet eller hentet i vores typedatabase.

Design af el-tavler | Projektering af el-tavler med DK Logic

Når der projekteres på komponentniveau med intelligente komponenter, så mindskes antallet af fejl, og det er meget nemmere for tavlebyggeren at monterer ledninger, da alle numrene på komponenterne fremgår af el-tegningen.

Det betyder, at vi når vi tegner de enkelte komponenter, vælger vi dem ud fra vores typedatabase. Når tegningerne er færdige generes en komponentliste med typenummer, således at dokumentationen fra starten af overholder kravene i maskindirektivet.

Der generes ligeledes lister med komponentnummer, klemmenummer, samt ledningsnummer således at fejlmulighederne minimeres.

Når el-tegningerne er udarbejdet, bliver der oprettet en elektronisk mappe med den komplette dokumentation, indeholdende el-tegninger, styklister, kabellister og datablade for hver enkelt komponent, der indgår.

DK-Logic anvender også SEE Electricals “Aspect Manager” til projektering af el-tegninger og PI-diagrammer.

Kontakt DK-Logic for at høre nærmere om design af el-tavler og projektering af el-tavler.


Nogle af vores samarbejdspartnere

Vi er stolte af at samarbejde med en række af de førende virksomheder indenfor de tekniske områder, som vi også arbejder indenfor.