Termografering
Programmering
CE-mærkning
Projektering

HMI / SCADA / PLC programmering

DK-Logic kan leverer styringer og HMI-Paneler i forskellige PLC-fabrikater.

Schneider
Siemens
Allen Bradley
Vipa

Vi leverer: HMI / SCADA og PLC programmering, og vi udfører programmering i:

CTI
Omron
Square D

PLC programmering:

Alle vores PLC programmer opbygges struktureret, og på eksisterende anlæg tilpasser vi standarden, efter hvad der findes i forvejen.
Alle programmerne opbygges primært i enkel og logisk ladder-programmering, hvilket er med til at sikre, at det er nemt at supportere efterfølgende.

DK-Logic udfører programmering fortrinsvis i Siemens HMI paneler.

Vi har udviklet flere standard Faceplates/skabeloner til motor og ventil etc., som sikrer, at brugerfladen på panelerne er ens, og i videst mulige omfang svarer til brugerfladen på overvågningssystemet.

SCADA/IGSS Programmering / Overvågning

Programmering: Hos DK-Logic udvikler vi Scada-systemer i tæt samarbejde med slutbrugerne, samt oplæring og uddannelse af driftspersonalet.
DK-Logic er systemintegrator på overvågningssystemet IGSS, og efter 20 års erfaring med IGSS er det vores primære system. Vi arbejder med applikationer fra enkelte Singel-User systemer til store Multiuser systemer med mange samtidige brugere.
Systemerne opbygges, så de kan tilgås fra forskellige medier, som bærbare computere, Tablets, I-Pads og mobiltelefoner.
SCADA programmering/overvågning: Vi arbejder med følgende Scada-systemer:

IGSS programmering

DK-Logic er systemintegrator for overvågningssystemet IGSS, og vi arbejder med alle størrelser applikationer fra Singel-User- til Multiuser systemer.
IGSS er meget stærk, når det gælder historiske data, vi opretter og supportere de tilhørende databaser, som vi opretter i SQL.
Vi opsætter og supportere kunderne i anvendelse af vedligeholdelsessystemet: Maintenance, som er en integreret del af IGSS systemet. Maintenance er et simpelt og godt vedligeholdelsessystem, som er et godt alternativ til andre vedligeholdelsessystemer, da de ofte er meget dyre at oprette og ikke mindst vedligeholde.

I-FIX

DK-Logic supporterer og udvikler i systemet. Vi har stor erfaring med systemet.

Nogle af vores samarbejdspartnere

Vi er stolte af at samarbejde med en række af de førende virksomheder indenfor de tekniske områder, som vi også arbejder indenfor.