Om DK-Logic

Da vi etablerede vores virksomhed i 2006, var det med ønsket om at være en af Danmarks bedste samarbejdspartnere indenfor vores branche. Hos DK-Logic ønsker vi at være fleksible og innovative, og altid på forkant med udviklingen. Hos os er det en naturlig del af vores arbejde, at videreuddanne os. Ikke mindst for at tilfredsstille vores medfødte nysgerrighed og appetit på at udvikle nye spændende løsninger til vores kunder.

Hos DK-Logic har vi stor erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale til såvel store som små projekter. Herunder design af det overordnede el-projekt, håndtering af indkøb, styring af underleverandører under selve projektudførslen og ikke mindst idriftsættelse og aflevering af den samlede entreprise til kunden. Vi har prøvet det hele rigtig mange gange, og kan garantere at vi er en dygtig, fleksibel og energisk samarbejdspartner.

Vi er kendt for kvalitet, for at holde de aftaler vi indgår og for altid at have en innovativ vinkel på de opgaver vi løser for vores kunder. Vi har den erfaring der gør forskellen på at et projekt bliver færdigt til tiden, holder budgettet og at løsningen er den mest optimale for den daglige drift. DK-Logic er et rigtig godt valg til at løse den opgave din virksomhed skal have løst.

Vores virksomhed har til huse i Hadsund – hvor vi deler tag og kantine med en af vores gode samarbejdspartnere.